Секси полицайките - тайното оръжие на българската полиция, с което

...
 
Секси полицайките - тайното оръжие на българската полиция, с което
Коментари Харесай

Полугола, нахална и млада. И с ръка на кобура

 

Секси полицайките - тайното оръжие на българската полиция, с което ще сразим международната мафия и ще превъзбудим българската  

 

В историята българска има върхове-символи, където четници и опълченци са загивали за свободата - Бузлуджа, Околчица, Шипка. А в този момент, в освободена България, се появи нов връх-символ - „ Черни връх “. И сложи началото на нови жертви. Българи и българки, които умират не  от ръката на башиб​озука, а от колата на надрусани и пияни водачи с башибозушки нрав. 

След като взеха да падат трупове, обществото постепенно и бавно почна да осъзнава, че  е високорисково да си чакаш на спирката или да си шофираш по разпоредбите. Във всеки миг може да те връхлети  джип или порше, карано от някой Семерджиев или от някой Любенов. И двамата - облик и сходство. Единият дрогиран и пийнал, другият - също. Единият с актове и престъпни провинения, варден от 40 служители на реда. Другият единствено с актове и варден единствено от двама, към този момент, служители на реда. Следва и нежна изненада - 

и в двете смъртоносни лудости са забъркани полицайки.

И то какви! Като излезли от холивудски екшън, че и от горната страна - самата сексапилност под пагон. Селфитата им палуват из дебрите на Фейсбука и популяризират хубостта им, показана начело, откъм гърба, изпод и от горната страна. Предизвикателни, само че строги.  Няма неприятно, доста млади дами се снимат, само че служител на реда - това звучи в случай че не гордо, то най-малко отговорно. Нали, сякаш, се надяваме, че това са хората, които ще ни пазят при потребност, ще  въдворяват ред на пътя, ще ловят провинените и ще бранят почтените. 

Представям си по какъв начин незаконният свят изтръпва пред сходна служителка на реда, вцепенява се от боязън и едвам се престрашава да й изиска телефонния номер, с цел да я предложения на дискотека. А джигитите са до такава степен респектирани, че като й видят палката, едвам съумяват да отронят сепнато: О, познах ви, вие сте полицайката от мокрите ми сънища, подготвен съм да духам, пък и ме накажете като строга стопанка. 

Тъй де, има закононарушение, има и наказване. И се въздава бърза правдивост

А народът се диви: Това, значи, било тайното оръжие на българската полиция. Сексапилни труженички, които се трудят под пагон. Засега разконспирираните са единствено две, само че какъв брой още могат да излязат на ярко, един бог знае. Само не и началниците им. Те са най-изненадани като по какъв начин по този начин подчинената им сексапилност имала и предходни провинения с неприятните момчета, подпомагала ги, поохранявала ги и кой знае още какво им правела. Срещу възнаграждение, естествено.

Та когато и идната сексапилна полицайка излезе на ярко (само, не дай боже, да е отново след трупове), братските и вражите полицейски служби ще стартират да осъзнават със забавяне механизма на тайното оръжие на българската полиция - хубостта. Защото е казано, че хубостта ще избави света. А не някакъв въоръжен, порядъчен и спазващ закона служител на реда.

Братската нам полиция напряко ще изтръпне от нашето " Голо оръжие 3 "


И ще изискат незабавно да им го изпратим за обмяна на опит. За да го пробват непосредствено против тяхната мафия, която също ще остане респектирана. Срещу възнаграждение, естествено.

Така обликът на родната полицайка ще завладее света.

Полугола, нахална и млада. И с ръка на кобура.

Дето е в положение сама да изкачи Черни връх, да го поохранява и даже да го прескочи. А един ден признателните генерации може да кръстят връх и на нейно име.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР